Kategorie FAQ
JAPANSTORE dołożyła wszelkich starań, aby wprowadzić...
Czytaj więcejTe informacje pozwalają nam lepiej poznać i...
Czytaj więcejChcesz zgłosić opinię o produkcie? To bardzo proste,...
Czytaj więcejPrzejdź do dolnej części strony żądanego produktu, w...
Czytaj więcejS&B Golden Curry Medium Spice przyprawa w kostkach do japońskiego curry (Medium Spice) renomowanej firmy S&B. Golden Curry to kostki ze skoncentrowanych składników do przygotowania pysznego, gęstego sosu. Produkt pozwala błyskawicznie wyczarować oryginalne, japońskie curry. Przyprawa w formie zwartej kostki ma znakomity zapach 35 rodzajów przypraw i... Learn more...
Ajinomoto HonDashi Iriko Dashi bulion dashi z suszonych sardynek firmy Ajinomoto. Ten granulowany bulion dashi wyprodukowany jest z suszonych małych anchois/sardynek. Domowe sardynki gotowano w ciągu 3 godzin i suszono, aby uzyskać suszoną sardynkę w proszku. Wygodna forma pozwoli w szybki i prosty sposób przygotować pyszną potrawę. Opakowanie: 112g. Learn more...
Ajinomoto HonDashi Konbu Dashi bulion dashi z wodorostów kombu instant. Ten bulion dashi w proszku wyprodukowany jest wodorostów kombu z Hokkaido. Kombu to duże, twarde, suszone wodorosty, które rosną na dziko u wybrzeży wyspy Hokkaido. Docierają tam pływy zimnego prądu oceanicznego Oyashio, wraz z którym płynie bogaty w minerały i inne substancje... Learn more...
Ajinomoto HonDashi Yaki-ago Dashi HonDashi Yaki-ago Dashi to bulion dashi z grillowanej latającej ryby firmy Ajinomoto. Wywar dashi w stylu japońskim o słodkim i aromatycznym smaku, z latającej ryby, która była powoli pieczona na ogniu z węgla drzewnego. Grillowane Agodashi Hondashi®. Pojemność: 56g. Learn more...
Ajinomoto HonDashi Genen Low Salt Soup Stock bulion dashi o obniżonej zawartości soli instant. Ten tradycyjny bulion stanowi bazę wielu zup i dań. Hon-dashi, czyli "prawdziwy bulion" przygotowywany jest z ryby bonito. Jest to główny produkt Ajinomoto, wykorzystywany przez szefów kuchni w całej Japonii. Wytwarzany jest z wysokiej jakości esencji rybnej... Learn more...
S&B Powder Wasabi CAN zdrowy wybór dla miłośników orientalnej kuchni. Wasabi - znana odmiana chrzanu japońskiego o charakterystycznym zielonym kolorze produkowana w prefekturze Shizuoka, tradycyjnym domu wasabi. Dzięki temu, że produkt firmy S&B to nie pasta a proszek, możemy przygotować odpowiednią ilość bez marnowania produktu. 35g Learn more...
Tokai Kyu-Chan Fukijin Zeke japońska kombinacja 7 rodzajów warzyw, drobno pokrojonych i zamarynowanych w zalewie z sosu sojowego i cukru. Na mieszankę składają się między innymi: rzodkiew daikon, ogórek, korzeń lotosu, czy fasola. Razem tworzą delikatnie słodką i apetycznie chrupką mieszankę, którą tradycyjnie podaje się jako dodatek do japońskiego... Learn more...
Tokai Kyuri no Kyu-Chan japońskie marynowane, kiszone ogórki azjatyckiej firmy Tokai Pickling. Ogórki marynowane w słonej zalewie, które następnie są myte w celu pozbycia się nadmiaru soli i które ponownie marynuje się w zalewie na bazie sosu sojowego i imbiru. W efekcie kyuri no kyu-chan są jednocześnie słodkie, słone i kwaśne, lecz przede wszystkim... Learn more...
Honpo Kuro Mame czarne nasiona soi gotowanej na słodko z dodatkiem sosu sojowego (zawiera całe ziarenka soi). Wygodna w zastosowaniu, naturalna, słodka i krucha azjatycka potrawa. Kuro-mame to powolnie gotująca się czarna soja o bogatym aromacie i orzeźwiającej słodyczy, wykonana z prostych i naturalnych składników o kremowej konsystencji. 80g Learn more...
Honpo Kintoki Mame suszona fasola Kintoki moczona i gotowana w wodzie na słodko (zawiera całe ziarenka fasoli). Wygodna w zastosowaniu, naturalna, słodka i krucha tradycyjna, prosta azjatycka potrawa. Kintoki-mame to powolnie gotująca się fasola o bogatym aromacie azuki i orzeźwiającej słodyczy, wykonana z prostych i naturalnych składników o kremowej... Learn more...
Futaba Smile Katsuo Furikake tradycyjna japońska przyprawa - posypka do ryżu azjatyckiej firmy Futaba. Furikake bonito to japońska przyprawa stosowana często do onigiri w wersji bonito, tzn. z suszonymi płatkami startej suszonej ryby bonito o smaku słodkiego sosu sojowego z dodatkiem wysokiej jakości wodorostami nori. 40g Learn more...
Mizkan Sushi Su Kombu (for sushi) tradycyjnie wytwarzany bez sztucznych barwników, wyprodukowany w Japonii, oryginalny delikatny japoński ocet - zaprawa do ryżu z kombu. Ten wyjątkowy naturalny ocet ryżowy Sushisu przyprawiony cukrem, solą i kombu dashi idealnie sprawdzi się do jako dodatek do sushi czy sałatek. Jest pachnący i bogaty w aromaty. 360ml Learn more...
Japanstore LLC - ekspert w azjatyckiej pielęgnacji!
108 WEST 13TH ST
Wilmington, New Castle, DE 19801
US
Kontakt z nami: biuro@japanstore.pl
Zapisz się do naszego newslettera i bądź na bieżąco z aktualnościami i promocjami.