SOSY SOJOWE 

Jest 5 produktów.
  • Kikkoman Konbu Soy Sauce  japoński świeży sos sojowy z 2 rodzajami wegańskiego bulionu dashi. Dashi - bulion na bazie wodorostów rosnących w naturalnych warunkach u południowych wybrzeży Hokkaido ma-kombu oraz hidaka-kombu. Glony te są znanymi i wysoko cenionymi w Japonii odmianami kombu, przy użyciu których przygotowuje się tradycyjny, wykwintny bulion...

    27,00 zł
    Tylko online
    Dostępny
  • Mizkan Ajipon  tradycyjnie warzony bez sztucznych barwników, wyprodukowany w Japonii, oryginalny cytrusowy sos sojowy Ponzu. Jest kombinacją niemodyfikowanej soi, pszenicy, soli oraz octu i soku z cytrusów. Może być stosowany w szerokiej gamie potraw, takich jak dania jednogarnkowe, mięso z grilla, ryba z grilla, gyoza czy tofu na zimno. Świetnie nadaje...

    25,00 zł
    Tylko online
    Dostępny
  • Yamauchi Separately Made Strong Taste Soy Sauce  tradycyjnie warzony bez sztucznych barwników, wyprodukowany w Japonii w regionie Kumamoto oryginalny ciemny sos sojowy. Jest kombinacją niemodyfikowanej soi, pszenicy i soli. Wypróbuj wersję sosu sojowego o intensywnym, głębokim smaku i ciemnym kolorze z rodzimej prefektury Kumamoto. Bogaty w intensywny...

    39,00 zł
    Tylko online
    Dostępny
  • Kikkoman Anytime Fresh Taste Rich Reduced Salt Soy Sauce Japoński jasny sos sojowy o obniżonej zawartości soli. Należy wyraźnie podkreślić, że japoński sos sojowy różni się wyraźnie od sosów sojowych produkowanych w innych azjatyckich krajach. Wyróżnia go delikatny w smak i wyjątkowy "aksamitny" aromat. Masa netto: 200ml lub 450ml

    34,00 zł
    Tylko online
    Dostępny
  • Kikkoman Anytime Fresh Soy Sauce Japoński jasny sos sojowy. Wyróżnia go delikatny w smak i wyjątkowy "aksamitny" aromat. Ten naturalnie warzony (nie gotowany) sos sojowy Usukushi Shoyu marki Kikkoman to produkt najwyższej jakości, produkowany w równych proporcjach z ziaren soi i pszenicy. Masa netto: 200ml lub 450ml

    34,00 zł
    Tylko online
    Dostępny